Har du funnet en kjøper til boligen din?

Noen ganger skjer boligbytte gjennom privat salg. Det kan handle om naboer som bytter bolig eller par som skiller lag, og hvor den ene parten skal kjøpe ut den andre. I slike tilfeller kan det være hensiktsmessig å bruke en eiendomsmegler for å komme i mål med oppgjøret.
Gjensidige Eiendomsmegling har bevilling fra Finanstilsynet, og kan ta både ordinære megleroppdrag og oppgjørsoppdrag. Vi har enkle og effektive prosesser, og hjelper deg gjerne.

Totalprisen på 9 500 kroner inkluderer

Når du velger oss, er alt det viktigste inkludert for å gjennomføre et trygt oppgjør. Du kan også legge til tilleggstjenester. Her kan du lese mer om hva vi tilbyr:
check_circle

Inkludert i prisen

Valgfri tilleggstjeneste

Snakk med megler

Lurer du på noe, før, under eller etter kjøpekontrakten er undertegnet, treffer du meglerne på eller e‑post: eiendomsmegling@gjensidige.no.

Åpningstidene våre: mandag - fredag 08:00 - 16:00

Slik er prosessen vår

Vi har effektive prosesser som tar deg og kjøper trygt i havn. Lurer du på noe, hjelper vi deg gjerne. Her kan du lese om oppgjørsprosessen, steg for steg.

1Enighet om handel

Du og kjøper snakker sammen, og blir enige om overtakelsesdato og pris for boligen.

2Tilbud på oppgjørsoppdrag

Du kontakter oss for tilbud. Når du aksepterer tilbudet vårt, sender vi deg en oppdragsavtale for signering.

3Informasjon og kjøpekontrakt

Du sender oss informasjon om hvem som er kjøper, hva som er avtalt pris og hva som er tidspunkt for overtakelse. Deretter lager vi kjøpekontrakt og ordner med skjøte, pantedokument, oppgjørsinstruks og opplysningskjema. Disse dokumentene sender vi til deg og kjøper for signering.

4Overføring av penger

Når overtakelsen nærmer seg, overfører kjøper pengene til oss. Når vi har registrert innbetalingen, sender vi bekreftelse til deg og kjøper om at overtagelsen kan skje.

5Befaring og overtakelse

Du og kjøper møtes for å gå gjennom boligen og signere overtakelsesprotokollen. Vi sender skjøtet til Statens kartverk for tinglysning, sletter eventuell pant og gjør opp utestående felleskostnader/kommunale kostnader.

6Betaling

Når vi har mottatt overtakelsesprotokollen, sender vi skjøtet til tinglysing. Deretter trekker vi meglerhonoraret fra salgssummen, og innfrir eventuelle lån. Resterende beløp setter vi inn på din konto.

Legg igjen kontaktinfo så tar vi kontakt med deg for oppdragsavtale

Something went wrong when validating the field.
Something went wrong when validating the field.
Something went wrong when validating the field.
Something went wrong when validating the field.